JOHNNY'S BURGER COMPANY DEN HAAG WATERINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 510 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Den Haag Wateringen. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 18:48 Om 16.15u besteld omdat ik weet dat het best lang kan duren ondanks dat ze dichtbij zitten. Maar pas anderhalf uur later eindelijk mijn lauwe eten ontvangen.. thanks..?
22 sep 2022 om 22:30 Eten was kapot lekker
22 sep 2022 om 11:17 De Bezorgtijd was binnen de 60 min. die het bedrijf in het begin al aangaf. en het eten smaakte heel goed. Ik ga daar zeker nog een keer bestellen.
21 sep 2022 om 20:52 Altijd op tijd
20 sep 2022 om 20:42 Lekkerrr
14 sep 2022 om 21:11 Na een lange bezorgtijd was een aanzienlijk deel van de bestelling vergeten. Dan bleek er bijna geen telefoon nummer van de vestiging te vinden. En daarna blijkt de tent ineens dicht te zijn.
12 sep 2022 om 10:29 De burger en de kip was lekker en goed de wrap die ik had was aangebrand en smaakte niet lekker
11 sep 2022 om 11:17 Het smaakte zoals gewoonlijk weer heerlijk. Het duurde gelukkig ook niet lang. Bedankt weer voor die lekkere burgers !
10 sep 2022 om 18:46 Twister Fries waren niet geweldig. Burger….’gewoontjes’ voor de prijs. Slecht zeker niet, maar verre van bijzonder voor het geld wat je betaald.
10 sep 2022 om 2:41 Het eten was prima. Alleen jammer dat de milkshake niet was wat ik besteld had. Kreeg banaan I.p.v chocolade
10 sep 2022 om 0:00 Lekker!
9 sep 2022 om 20:56 Bezorging was snel, maar het eten kwam koud