JOHNNY'S BURGER COMPANY DEN HAAG WATERINGEN

JOHNNY'S BURGER COMPANY DEN HAAG WATERINGEN Burgers and more!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Den Haag Wateringen. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 20:58 10/10 Ik woon ver alsnog super snel bezorgd en lekker
20 mei 2022 om 21:38 Vind niet normaal die bezorg tijd langer dan 60 min Is volgens mij 15 min rijden met auto En was al na 19:30
20 mei 2022 om 19:13 Top kwaliteit!
19 mei 2022 om 18:23 Eerste keer besteld, en het is zeker herhaling vatbaar heel lekker gegeten de bestelling was er in 25 minuten waar ik erg van schrok positief natuurlijk. En de bezorger was ook een goeie gast. Hier bestel ik vaker bedankt.
14 mei 2022 om 23:19 Had goed gesmaakt zoals altijd!
14 mei 2022 om 19:37 Lekker eten, vriendelijke bezorger!
3 mei 2022 om 13:14 Kanker troep deze eten, alles koud Voedselvergiftiging
30 apr 2022 om 19:51 Erg jammer vorige keer miste al van alles op de burgers had gewoon geen saus sla kaas etc erop en dit keer het zelfde verhaal echt heel droog nu zou er een toetje mee komen ook dat niet dus nee voor ons geen Johnny meer.
29 apr 2022 om 23:12 We krijgen 60 minuten bezorgtijd door, maar het was er met 20 min. Het was super lekker, nog nooit zo’n goede hamburger thuis bezorgd gekregen :)
27 apr 2022 om 0:09 We wonen op 5 min fietsen van de zaak, ons eten kwam een uur later koud aan!! Broodje helemaal nat en gestoomd gwen zout te proeven op de burger en de wings man man gelukkig heten het geen crispy wings. Voor ons nooit meer zeg!
25 apr 2022 om 0:22 Eten was goed op tijd bezorgd, lekkere burger!
24 apr 2022 om 20:10 Weer heerlijk gegeten, top service en optijd bezorgd. En dat allemaal op een zondag!